Luchtdicht bouwen 

Afdichtingen op maat gemaakt.

Sinds 1 januari 2021 is het wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen (BENG).

Impact op het ontwerp en uitvoering

Deze eis heeft direct invloed op het ontwerp en op de uitvoering van woningen en utiliteits-gebouwen. Door toepassing van andere, duurzamere verwarmingstechnieken, worden de gestelde eisen aan de isolatieschil van deze gebouwen groter. Luchtdicht bouwen levert een goede bijdrage om invulling te geven aan de BENG-eisen.

Flexibele afdichtingsprofielen-maatwerk

Technische Profielen Productie BV (TPP) ontwerpt en produceert flexibele afdichtingsprofielen op maat voor toepassingen om koudebruggen te voorkomen, aansluitingen goed af te dichten en luchtdicht bouwen mogelijk te maken.

Doordat wij enkel maatwerkoplossingen bieden bent u verzekerd van een optimale luchtdichtheid voor úw specifieke toepassing. Daarbij denken wij graag mee in een afdichtingsontwerp dat ook snel en eenvoudig te monteren of te verwerken is. Op deze manier dragen wij er aan bij om uw “total cost of ownership’ zo laag mogelijk te houden.

Duurzaamheid – Milieuprestatie

Om een bijdrage te leveren aan de Milieuprestatie (MPG) per 1 juli 2021, biedt TPP de mogelijkheid om afdichtingsprofielen te produceren uit zgn. ‘green EPDM-compounds’ of volledig recyclebare thermoplasten (TPE). Onze productspecialisten voorzien u graag van meer informatie over flexibele afdichtingsprofielen.

Group (9)

Contact opnemen


  Adresgegevens

  Radeweg 23
  8171MD, Vaassen, Nederland
  +31 (0)578 – 677 330
  info@tpp-bv.com

  Adresgegevens

  Radeweg 23
  8171MD, Vaassen, Nederland
  +31 (0)578 – 677 330
  info@tpp-bv.com

  Contact opnemen