TPP is specialist in het vervaardigen van rubber profielen

Onderscheid in flexibiliteit

Wij zijn gespecialiseerd in het extruderen van klantspecifieke rubber afdichtingsprofielen voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden en specifieke omgevingstemperaturen. Zowel voor in- en outdoor gebruik, een handmatige- of volautomatische verwerking in het productie proces.

busy-engineering-bureau-two-senior-600w-750212500

Co-engineering

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van rubber afdichtingsprofielen realiseren wij in co-engineering het juiste profiel voor uw project!

Duurzame onderneming

Het elektriciteitsverbruik binnen TPP is afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het volledige elektriciteitsverbruik CO2-neutraal.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een beter milieu en sociaal klimaat. Waarom? Omdat wij een prettig woon- en werkklimaat belangrijk vinden, ook voor toekomstige generaties. Daar willen wij een bijdrage aan leveren en om die reden is duurzaamheid een belangrijk element in onze bedrijfsvoering.

duurzaam-zwart

Duurzaam produceren

Wij zijn ons er bij TPP van bewust dat duurzaam produceren een positieve bijdrage levert aan het milieu en aan de wereld waarin wij leven en onze kinderen in laten opgroeien.

Om die reden streven wij er naar om, naast kwaliteit en efficiency, in al onze processen kritisch te kijken naar de wijze waarop wij onze producten ontwerpen en hoe wij deze produceren.

Led verlichting

Duurzaam produceren is van toepassing op eenvoudige activiteiten tot complexe zaken. Zo hebben wij de papieren documentenstroom in ons bedrijf nagenoeg geheel omgezet naar een papierloze, digitale vorm.

Daarnaast maken wij voor onze productieprocessen en in de kantooromgeving uitsluitend gebruik van groene stroom en is de verlichting in onze panden enkele jaren geleden al vervangen door LED verlichting.

Samen voor een groenere wereld

Samen met onze klanten willen wij in de ontwerpfase van nieuwe producten het duurzaamheidsaspect al mee laten wegen door gebruik te maken van recyclebare grondstoffen óf grondstoffen waarin, met behoud van functionele- en optische eigenschappen, restproducten teruggevoerd zijn in de basisgrondstof.

Zo bieden wij de mogelijkheid om recyclebare thermoplasten te gebruiken in de ontwikkeling van nieuwe producten of de zgn. TPP-green compounds waarin ons gevulcaniseerde EPDM afval als devulcanisaat is verwerkt. Hiermee willen wij onze reststoffen waar mogelijk verwerken in nieuwe eindproducten.

Samen met onze klanten leveren wij hiermee een positieve bijdrage aan een mooiere en betere wereld.