Veranda’s en overkappingen

Veel van onze profielen zijn te vinden in de diverse veranda’s en overkappingen. Extra mooie toepassing is dat deze profielen niet standaard zwart van kleur zijn, maar van een kleurlaag zijn voorzien (ral benaderend). De fysische eigenschappen van EPDM blijven uiteraard behouden. Voor toepassingen binnen worden ook veel TPE toepassingen gebruikt, deze zijn makkelijk in de hoeken te lassen.

Group (10)

Technieken die voor dit project zijn ingezet

Matrijsontwikkeling

Ontwikkeling en productie van de matrijzen ten behoeve van het produktieproces, wordt bij TPP volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Extruderen

Het extruderen van klantspecifieke rubber profielen is onze specialiteit! De toepassingsmogelijkheden en specifieke omgevingstemperaturen zijn eindeloos voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Hoekvulkanisatie

Het verwerken van extrusie profielen tot een raam-, kader, hoek-, Z- of U-profiel bieden wij aan in de vorm van hoek- of vliesvulcanisatie. Door deze hoekverbinding ontstaat een 100% water- en luchtdichte afdichting. Een voor u groot voordeel is dat wij het eindprodukt op maat toeleveren.

Iedere lengte mogelijk

Bij TPP leveren wij maatwerk! Niet alleen de profielen die wij produceren zijn klantspecifiek, ook de profiellengte kan in ons productieproces op iedere gewenste maat worden afgekort.