Kassenbouw

Dankzij doorontwikkeling in rubber profielen is de moderne kas gemoderniseerd op het gebied van isolatie en is glasbreuk bij storm enorm gereduceerd.

Profielen geleverd door TPP zijn van hoge kwaliteit en toepasbaar in extreme warme of koude omgevingen. Esthetisch verantwoord zijn de profielen met een witte co-extrusie laag, die daarnaast de functie heeft om de warmte af te geleiden. Voor het automatisch invoeren van deze profielen wordt een anti-rekkoord toegepast.

Voor onderstaand project hebben wij dan ook gebruik gemaakt van een anti-rekkoord voor het automatisch invoeren van de rubbers in de aluminium constructie. Hierdoor kunnen de aluminium delen direct op locatie worden geplaatst.

holland gaas1

Technieken die voor dit project zijn ingezet

Matrijsontwikkeling

Ontwikkeling en productie van de matrijzen ten behoeve van het produktieproces, wordt bij TPP volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Anti-rekkoord

Profielen kunnen wij in ons produktieproces voorzien van een anti-rekkoord.

Op gevraagde lengtes

Bij TPP leveren wij maatwerk! Niet alleen de profielen die wij produceren zijn klantspecifiek, ook de profiellengte kan in ons productieproces op iedere gewenste maat worden afgekort.