Afdichtingsprofielen

One-stop-shopping partner

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van klant specifieke, rubber profielen.

Wij zien het als onze missie om de one-stop-shopping partner te zijn voor onze klanten als het gaat om de ontwikkeling en levering van flexibele profielen.

Met een breed leveringsprogramma, bestaande uit grondstoffen die voor vele toepassingen geschikt zijn en door waarde toe te voegen aan het eindproduct wordt de total cost of ownership voor u zo laag mogelijk.

Wij leveren EPDM, TPE en siliconen profielen in vrijwel elke gewenste lengte, kleur en verpakking.  Daarbij houden wij in het ontwerp rekening met de toepassing, de specifieke omgevingstemperaturen, indoor- en voor outdoor gebruik, isolatiewaarde, handmatige- of volautomatische verwerking in het productie proces of op locatie.

Visie op duurzaamheid

Het is onze visie dat de producten die wij ontwerpen en leveren op een duurzame wijze tot stand komen. Zo zien wij in de toekomst het gebruik van recyclebare grondstoffen toenemen. Wij bieden nu al de mogelijkheid om recyclebare thermoplasten te gebruiken in ontwikkeling van nieuwe producten of de zgn. TPP-green compounds waarin ons gevulkaniseerde EPDM afval als devulkanisaat is verwerkt. Hierdoor trachten wij onze reststoffen geheel te verwerken in nieuwe eindproducten.

Producten en toepassingsgebieden

Door jarenlange ervaring en opgedane kennis uit de praktijk zijn wij uw partner waar het gaat om flexibele afdichtingsprofielen, beglazingsprofielen, raam- en deurprofielen, kantprofielen , stootprofielen, klemprofielen,  montageclips, randafwerkingprofielen, etc. etc.. Onze producten worden wereldwijd verwerkt in vele marktsegmenten en toepassingen zoals buitengevels, raam- en deurkozijnen, tuinbouwkassen, veranda’s, landbouwmachines, bouwelementen, pre-fab woningen, zonnepanelen, verpakkingsmiddelen.

extruderen